Johann Zarco ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada en la segona ronda del campionat de Moto2 disputada a Termas de Rio Hondo, Argentina. El francès s’ha imposat a Lowes i Folger.

El Warm-Up d’aquest matí no ens ha donat gaires informacions per a la cursa d’avui ja que aquesta s’ha disputat sota la pluja. Però la cursa s’ha pogut diputar sobre sec amb Lowes sortint des de la pole position, en una sortida neta, no com la de Qatar.

Lowes perdia la primera posició després d’una increïble sortida de Folger i Zarco que prenien les primeres posicions. De seguida Folger, Zarco, Lowes i Morbidelli s’escapaven de la resta, al darrere Alex Rins liderava el segon grup després d’una bona sortida.

La primera caiguda la patia Alex Márquez al completar la primera volta, ja és el segon abandonament de la temporada pel català.

Lowes aconseguia superar a Folger per la primera posició durant les primeres voltes. L’alemany era el menys còmode dins del grup, patint els atacs de Zarco qui al intentar-lo superar, veia com Morbidelli aprofitava per col·lar-se al interior per obtenir el tercer lloc.

El campió de Moto2 recuperaria la posició i al cap de tres voltes, aconseguia superar a Folger finalment al revolt 13, deixant un espai a Morbidelli per avançar-lo també. Folger sense ritme es despenjava del grup mentre Zarco i Morbidelli entraven en la lluita pel segon lloc.

Lowes tenia un liderat considerable però Zarco passava al atac, i Folger el seguia amb ell. Zarco a falta d’onze voltes superava sense problemes al pole sitter. El grup es trencava en dos, amb Zarco i Lowes lluitant pel primer lloc, i Morbidelli i Folger en la lluita pel quart lloc.

A falta de 8 voltes el campió superava a Lowes, el del equip Federal Oil amb uns pneumàtics molt desgastats també era superat per Morbidelli que començava a tallar distàncies amb Zarco, a falta de quatre voltes pel final, sense èxit. L’italià tenia altres problemes com era mantenir la segona posició.

Amb Zarco escapat i amb mitja victòria, Lowes aconseguia superar a Morbidelli a falta de dues voltes. El de Marc VDS patia una caiguda que el feia perdre la podi i els punts. Un dia horrible per l’equip belga.

Victòria per Zarco que ha tornat a fer la voltareta davant dels seus fans. Important podis per Lowes i Folger. Alex Rins ha aconseguit un solitari quart lloc. Aegereter cinquè s’ha imposat a Syahrin sisè. Tanca el top 10 Tom Luthi, Axel Pons, Nakagami i Pasini.