Lliures 1

La primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto2 ™ ha acabat amb Johann Zarco (Ajo Motorsport) en primera posició amb un temps de 1’46.941. Per darrere d’aquest es classificaven Alex Lowes (Speed ??Up Racing) i Jonas Folger (AGR Team).

Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), Axel Pons (AGR Team) i Dominique Aegerter (Technomag Racing Interwetten) figuraven a continuació, completant la llista dels deu primers amb Thomas Luthi (Derendinger Racing Intewetten), Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia), Lorenzo Baldassarri (Athina Forward Racing) i Xavier Simeon (Federal Oil Gresini Moto2).

Lliures 2

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto2 ha acabat amb Sandro Cortese (Dynavolt Intact GP) en el primer lloc de la taula de temps, amb un registre de 1’47.127. Per darrere del amb l’italo-alemany se situaven el líder de la classificació provisional del campionat Johann Zarco (Ajo Motorsport) i el debutant català Álex Rins.

Alex Lowes (Speed ??Up Racing), el guanyador de la carrera a França Thomas Luthi (Derendinger Racing Intewetten) i el campió en títol de la categoria Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) sumaven les sis primeres posicions, completant la llista dels deu primers amb el ressorgit Luis Salom (Pàgines Grogues HP 40), Simone Corsi (Athina Forward Racing), Xavier Simeon (Federal Oil Gresini Moto2) i Jonas Folger (AGR Team).