El DTM arriba al seu cinquè Gran Premi de la temporada al circuit de Zandvoort, una pista a la manera antiga que sembla agradar a tots els pilots. Almenys, els tres pilots presents a la roda de premsa d’avui, Mortara, da Costa i Auer, han mostrat el seu acord en el fet que és una pista complicada.

El guanyador de la cursa en 2012 i segon en el present campionat, Edoardo Mortara, ha afirmat que li encanten els circuits antics, especialment aquells amb corbes ràpides. Ha assenyalat, també, la precaució extra que es necessita en aquest circuit ja que qualsevol error es paga a causa de la grava. Està desitjant enfrontar-se al repte i, tot i que Audi ha tingut molt bones actuacions en el passat, considera que BMW serà difícil de batre.

 

António Félix da Costa, qui aconseguís la seva primera victòria en DTM a aquest circuit, ha reafirmat el fet que qualsevol error tindrà un alt preu. Tot i que la tendència d’altres esports del motor ha estat la d’abandonar aquestes pistes de la vella escola, diu que és fantàstic tenir l’oportunitat de córrer a circuits com aquest o Norisring, i creu que la majoria de pilots pensen com ell. Es mostra confiat davant les seves opcions, tot i que no es veu ni a ell mateix ni als BMW com els favorits.

 

Lucas Auer també estava d’acord amb els altres dos pilots i va assenyalar que la classificació seria molt important, ja que avançar a aquest circuit és bastant difícil. En qualsevol cas, va deixar clar que una mala classificació no era la fi del món. Amb bon ritme i una bona estratègia, encara hi hauria opcions de fer una bona cursa. Da Costa i Mortara compartien aquesta opinió.

 

Ara és el moment de veure com tots els pilots donen tot en aquest complicat circuit, amb especial atenció a una sessió de classificació que serà decisiva per a la seva actuació a les curses.