L’escuderia Williams ha presentat per sorpresa, abans que ningú, el seu nou monoplaça de 2015, el FW37, amb què espera donar guerra aquesta temporada. Les primeres imatges han sorgit de la revista anglesa ‘F1 Racing’, que s’ha ocupat de llançar al món el nou aspecte del monoplaça que conduiran Felipe Massa i Valtteri Bottas.


Williams s’ha anticipat a Force India a treure als ulls de tot el món el seu nou monoplaça de 2015. La revista anglesa ‘F1 Racing’, tal i com va fer al 2014, ha tret en exclusiva les primeres imatges del FW37, que mostren una decoració idèntica a la de l’any passat, continuant així la seva aliança amb Martini Racing. A més, també es pot apreciar un nou morro, més ample que en el FW36, però amb la punta més escurçada que en l’edició de la campanya passada.

L’escuderia anglesa ha comentat per les xarxes socials que el FW37 ja es va encendre ahir a la nit: “Ahir a la nit vam encendre el FW37 per primera vegada aquí a Grove, continua el compte enrere per als tests”. Així doncs, el diumenge 1 de febrer serà el dia que veurem per primera vegada en acció la nova arma de Williams, que tocarà l’asfalt de Jerez per estrenar-se a pista.

Williams es mostra molt ambiciós de cara a la nova temporada, ja que després dels resultats de 2014, en els qual van prendre una Pole a Mercedes i van pujar al podi amb certa regularitat, esperen seguir aquesta bona línia i acostar-se a Mercedes per emportar-se alguna victòria aquesta temporada. Veurem que són capaços els de Frank Williams aquesta temporada, que tornaran a tenir el brasiler Felipe Massa i el finlandès Valtteri Bottas als seus serveis.

B70MQpjIEAA6BAL