La formació de Grove s’uneix a l’equip Haas per fixar una data de presentació per al seu nou monoplaça d’aquest 2016, el FW38. L’equip anglès ha anunciat que Felipe Massa i Valtteri Bottas mostraran la nova arma de Williams al pit lane del Circuit de Barcelona-Catalunya.


L’equip Williams s’uneix a Haas per fixar el dia de presentació del seu monoplaça. Fins avui, només l’equip americà havia anunciat que presentaria, amb Romain Grosjean i Esteban Gutierrez, el nou cotxe el dia 21 de febrer. Un dia després, a Barcelona s’iniciaran els tests de pretemporada. Doncs justament minuts abans que això passi, el dia 22, la formació de Grove desvetllarà el disseny del nou FW38.

Williams no ha volgut fer una presentació molt glamurosa a l’estil de McLaren o Ferrari, amb un esdeveniment a la seu o algun lloc especial per desvetllar el nou cotxe, com si van fer el 2014 al costat de Martini. Aquest any, els anglesos han preferit fer una presentació senzilla en el mateix Pit Lane del Circuit de Barcelona-Catalunya, minuts abans que arrenqui el primer dia de test a la pista catalana. De manera similar ja ho van fer a Jerez l’any passat i a Barcelona el 2013.

Rob Smedley, cap d’enginyeria de Williams, ho ha afirmat a la televisió britànica de Sky Sports F1, on assegura que “senzillament el presentarem el dia 22, sense fer cap acte glamurós”. D’aquesta manera, tant Felipe Massa com Valtteri Bottas presentaran al món el nou FW38, amb el qual esperen recuperar sensacions i estar a l’altura dels millors en aquest 2016.

Cal destacar també, que hi ha la possibilitat que demà l’Scuderia Ferrari presenti a mig matí el nou monoplaça, ja que a la seva web han encès un enigmàtic compte enrere per presentar un gran esdeveniment. D’aquesta manera, la formació italiana es convertiria en la primera a revelar el disseny del nou cotxe de 2016, que a causa de l’absència del test a Jerez a principis de febrer -com era habitual anys enrere-, la majoria de presentacions es preveu que s’endarrereixin fins a la primera meitat de febrer o fins i tot fins al mateix test de Montmeló.