El pilot de Mercedes, Robert Wickens ha dominat la cursa del dissabte del DTM al circuit holandès de Zandvoort. El canadenc ha liderat tota la cursa després de sortir des de la pole i finalment, ha assolit la seva primera victòria de la temporada.

La sortida ha estat marcada pel toc a plena recta entre Adrien Tambay i Maximilian Götz, que ha causat el cotxe de seguretat per tres voltes.

Wickens en anar-se el cotxe de seguretat, mantindria el liderat i s’escaparia de Wittmann qui no mantenia el ritme i era pressionat per Christian Vietoris en tercera posició. Darrere d’ells els seguien Gary Paffet (Mercedes) i els Audi’s de Jamie Green i Edoardo Mortara.

El darrer esmentat, rebia una penalització per culpa de no fer cas a les slow zones, del moment en que Agusto Farfus va abandonar. Unes slow zones que van perjudicar especialment els BMW qui no aconseguien trobar el bon comportament dels pneumàtics després d’aquests períodes.

La cursa s’apropava cap al final i Vietoris no podia amb Wittmann. Així que el alemany va deixar a Paffet per a que ho intentés, però també sense exit, així que ambdós pilots van tornar a canviar de posicions en la última volta.

Wickens aconseguia la victòria per davant del seu rival en el campionat Marco Wittmann. Christian Vietoris per fi fora d’accidents puja al podi. En la zona de punts han acabat Gary Paffet, Jamie Green, António Felix da Costa, Mattias Ekström, Daniel Juncadella, Esteban Ocon i Maxime Martin.

En el campionat de pilots, Wittmann lidera amb 93 punts, 10 més que Wickens i 20 més que Mortara i Green. Di Resta baixa a la cinquena posició amb 70 punts.