Pascal Wehrlein ha guanyat la primera cursa a Norisring trencant la ratxa de 4 victòries consecutives d’Audi. Acompanyant-lo en el podi Wickens i Paffett, segon i tercer respectivament. Domini de Mercedes avui ocupant els 4 primers llocs de la cursa. El millor dels espanyols, Juncadella desè.


 

La cursa de dissabte del DTM anava a començar però amb diversitat d’opinions ja que la pista estava mullada però no s’esperava pluja, per això havia pilots que començaven amb mullat i altres amb slicks.

Semàfor en verd, es donava la sortida i Paffett intentava arrabassar-li la primera plaça a Vietoris però no ho aconseguia. Al primer revolt es formava un gran tap causat per un toc d’Auer que va colpejar a Molina i va provocar la virolla de l’espanyol d’Audi que va quedar creuat al mig de la pista i la sortida del Safety Car.

En la volta 4 es rellançava la carrera i Vietoris posava terra pel mig entre ell i Paffett. Molina complia un drive through per saltar-se la sortida, Martin es retirava i el pilot més batallador era Rockenfeller que amb avançaments molt intel·ligents ascendia a la setena plaça.

De moment els pneumàtics de mullat funcionaven bastant millor i la prova estava en què Green rodava en l’onzena plaça havent sortit des de la quarta, encara que poc a poc la s’anava formant un carril sec que afavoriria els pilots amb els pneumàtics de sec.

Per davant Wickens avançava a Paffett i es posava en segon lloc. En la volta 15 Paffett entrava a boxes i muntava els pneumàtics de sec i en la volta següent entraven Vietoris i Wickens encara que tots sortien per darrere de Wehrlein.

Una volta més tard entraven Tomczyk i Di Resta i en concret l’escocès intentava col·locar-se per davant de Spengler però aquest li va avançar però Green que venia per darrere també volia avançar a Di Resta però al revolt 2 va tocar al Mercedes i va fer que fera una virolla danyant-lo molt i obligant a Di Resta a retirar-se.

Una volta més tard entrava Juncadella i sortia per darrere de Tomczyk.

En la volta 22 Wickens avançava a Vietoris i una volta més tard ho feia Paffett i eren els dos els que es pegaven per donar caça a Wehrlein.

Semblaven estabilitzar llavors una mica les coses encara que els pilots que entraven a boxes anaven una mica més ràpid que la resta ja que tenien gomes més fresques.

A falta de tan sols 9 minuts Wickens donava caça a Wehrlein però aquest es resistia a abandonar la primera plaça. El final va ser bastant descafeïnat ja que a Mercedes semblaven conformar-se amb tenir quatre dels seus cotxes entre els quatre primers i no van voler prendre un risc fora del necessari.

Victòria per Pascal Wehrlein que aconsegueix la primera victòria de la temporada per a Mercedes i aconsegueix trencar el domini d’Audi que han estat bastant perduts durant la carrera.

Segon Wickens i tercer Paffett completant el podi. Juncadella ha estat desè i Molina últim. El millor dels Rookies ha estat Auer quinzè.