El pilot alemany de Mercedes s’ha fet amb la victòria en una accidentada cursa, on l’anterior líder del campionat Mattias Ekstrom ha abandonat després de tocar-se amb Glock. Wittmann ha estat segon i Spengler tercer. Dani Juncadella ha estat cinquè.


 

En la sortida, Marco Wittmann va mantindre la primera posició seguit de Wehrlein i Green. Per darrere, Blomqvist es va quedar clavat, i quan Molina li va intentar avançar, es van tocar i el pilot espanyol va fer un baldufa. Vietoris no va poder esquivar-li i va impactar fortament contra Miguel. Afortunadament ambdós pilots estan bé. Va ser necessari traure el Safety Car per a retirar els cotxes.

El cotxe de seguretat es va retirar amb 27 minuts de carrera per davant. Wittmann estava primer però tenia molt prop a Wehrlein i a Green. Ekstrom estava pegat a Glock i Juncadella estava sèptim molt prop de Spengler.

Però poc després, Ekstrom va intentar avançar a Glock però no hi havia espai suficient i es van tocar. Ambdós pilots van acabar en el mur però afortunadament sense lesions. El cotxe de seguretat va ser necessari per segona vegada en aquesta cursa.

El Safety Car es va retirar a falta de 13 minuts per al final, amb Wittmann primer seguit de prop per Wehrlein, Green, Spengler i Juncadella. Després de diversos intents, Pascal Wehrlein va aconseguir avançar a Wittmann per a col·locar-se primer, que amb Ekstrom fora de cursa li situa primer en el campionat.

L’alemany de Mercedes es va escapar mentre per darrere, Wittmann s’havia de defendre dels atacs de Green. Però el d’Audi va ser avançat en l’última volta per Spengler, que després d’anar quart moltes voltes, va llançar el seu atac en l’última corba. Juncadella acaba cinquè firmant un gran resultat.

Açò deixa a Wehrlein primer del campionat amb 8 punts sobre Ekstrom. L’abandó de hui del suec li ha fet perdre el lideratge, demà tindrem la segona carrera de Moscou. La classificació a partir de les 12:25 i la carrera a partir de les 15:10.