L’equip Racing Team Nederland ha anunciat la incorporació de Nyck De Vries a les seves files. El pilot holandès de 23 anys, s’uneix a l’equip del seu país per participar en el proper munidal del WEC. Ho farà a posteriori de les 24 hores de Le Mans d’aquest any, substituint al seu compatriota Jan Lammers.

Lammers deixarà el seu seient a De Vries després de disputar la seva edició número 24, de les 24 hores de Le Mans. El pilot de 61 anys, també correrà la prova inaugural a Spa. Així doncs, després de les dues primeres cites de la temporada, De Vries es muntarà al cotxe de Frits van Eerd, propietari de l’equip, i de Giedo van der Garde, expilot de Fórmula 1. Ho farà amb el Dallara P217 amb el qual es presenta l’equip al WEC.

El pilot júnior de Mclaren mostrava la seva alegria després del fitxatge: “No vaig necessitar molt de temps per dir que si. Ho estic esperant, ja que és un projecte de prestigi i serà una gran aventura. Encara he conduit el cotxe, però he sentit que és un gran automòbil i es veu molt bé”, afirmava el pilot de 23 anys que combinarà el seu nou seient al WEC amb el que ja té a Fórmula 2 amb l’escuderia Prema: “El calendari coincideix amb el meu, perquè la segona meitat de la temporada serà una mica més tranquil·la ja que no anem a l’estranger”.

El debut del pilot holandès serà a l’agost en el traçat de Silverstone. Participarà també a les 24 hores de Le Mans de 2019, ja que la present temporada del WEC consta de dues 24 hores de Le Mans.