La valenciana aconseguia, al costat de José Manuel de los Milagros, una primera i tercera posició en el Campionat d’Espanya de GT

Nerea Martí s’emporta la victòria de la quarta cita del Campionat d’Espanya de GT a casa. A més, a la primera carrera del cap de setmana, el tàndem de BMW Espanya Motorsport aconseguia una tercera posició.

El cap de setmana començava perfecte per a Martí i José Manuel de los Milagros després d’aconseguir el millor temps a la Q1 i el segon millor a la Q2.

A la cursa 1, sortien des de la pole position i una petita penalització en el canvi de pilot els va fer finalitzar en tercera posició.

A la cursa 2, malgrat els segons afegits en el canvi de pilot, han pogut retallar la distància i col·locar-se líders de la carrera en els últims minuts i aconseguien creuar la bandera a quadres en primera posició.

Ha estat un cap de setmana en el qual l’equip de BMW Espanya Motorsport ha demostrat un gran ritme en cursa, amb temps molt competitius.

La lluita pel campionat segueix en peus i de los Milagros i Martí treballen per a aconseguir-lo.

“Estic molt feliç de tenir la victòria per a BMW a casa, en el Circuit Ricardo Tormo. Hem tingut un gran ritme amb el cotxe, estant al nivell i en temps molt competitius. El campionat està molt atapeït, hem de seguir de igual en les dues últimes curses.”

La cinquena cita del Campionat d’Espanya de GT es disputa a Jerez durant els dies 11 i 12 de novembre.