Miquel Molina ha obtingut la victòria en la Race 1 del DTM en el Lausitzring, Alemanya. El pilot de Lloret de Mar no ho ha tingut fàcil per obtenir el triomf ja que ha hagut de superar a Jamie Green –segon. Wickens completa el podi en el tercer lloc.

A la sortida el pole sitter, Miquel Molina i Jaime Green taponaven molt bé els atacs de Wittmann. Green ho aprofitava per situar-se com a líder seguit del català, Wickens, Wittmann i Auer. Al darrere Adrien Tambay feia fora de pista a Gary Paffet, maniobra que entrava sota investigació.

Green (Audi Sport Team Robserg) intentava escapar-se de Molina (Audi Sport Team Abt Sportsline) però aquest no ho aconseguia i veia com el seu company d’Audi l’atacava i el superava a la vuitena volta. També hi havia lluita oberta pel tercer lloc on Wickens (HWA) veia com era atacat per Wittmann (BMW Team RMG) i els dos Mücke d’Auer i Vietoris.

Mentrestant, Esteban Ocon (ART Grand Prix) impactava contra Martin Tomzcyk (BMW Team Schnitzer) qui veuria danyat el seu cotxe, havent d’abandonar.

Un altre BMW era qui donava espectacle a la cursa, es tracta de Timo Glock (BMW Team RMG). El pilot de l’equip BMW Team RMG als inicis de cursa superava a Nico Müller (Audi Sport Team Abt Sportsline) pel novè lloc, però més endavant veuria perdre aquest lloc en ser superat per Edoardo Mortara i el propi Müller. També ho aprofitava per avançar-lo el seu company de marca, Bruno Spengler (BMW Team Mtek).

La cursa s’estava acostant cap al final i els Mercedes passaven al atac. Wickens pressionava a Green pel segon lloc, mentre que Auer intentava superar per tot arreu a Wittmann pel quart lloc. Però Auer perdia el cinquè lloc amb Vietoris i Ekström (Audi Sport Team Abt Sportsline) que el superaven molt fàcilment.

Miquel Molina però guanyava la cursa sense problemes amb 2 segons d’avantatges sobre Green i Wickens. Completen la zona de punts Marco Wittmann, Christian Vietoris, Mattias Ekström, Lucas Auer, Edoardo Mortara, Maxime Martin –qui continua essent l’únic que ha puntuat en totes les curses i Nico Müller.

Per primera vegada en aquest any, Paul Di Resta no  lidera el campionat de pilots. El escocès ha baixat al tercer lloc amb 5 punts menys que el nou líder, Marco Wittmann que lidera amb 47 punts. Edoardo Mortara és tercer a tres punts del alemany, mentre que Wickens empata a punts amb el seu company de Mercedes.