Kobayashi-Conway-Sarrazin han guanyat les 6 hores de Fuji per a l’equip Toyota Gazoo Racing. Tot i això l’Audi 8 ha estat qui ha liderat bona part de la cursa, però un error d’estràtegia els ha fet perdre la cursa. És la primera victòria per Toyota a casa des del 2014.

El Audi #8 ha començat liderant la cursa per davant del Porsche #1 i el Audi #7 que superava els Toyota. El Audi #7 aconseguia superar el Porsche #1 per la segona posició, metre el Toyota #6 de Kobayashi feia el mateix.

Però no tot serien flors i violes per Audi que veia com el cotxe número 7 patia un problema híbrid, perdent una hora i 20 minuts a box, amb una posterior desqualificació per canvis il·legals en el cotxe.

Audi però seguia liderant confortablement amb el cotxe número 8, qui no podia allargar les tandes tant com Porsche i Toyota. Aquest va ser un fet clau per al final de cursa ja que van perdre la victòria per aturar-se a box una vegada més.

Audi perdia la cursa per un segon sobre el Toyota #6, El Porsche #1 completa el podi, seguit del Toyota #5. Sisè classificaven els líders del campionat Romain Dumas, Neel Jani, i Marc Lieb amb el Porsche #2.

Els de la marca de Stuttgart veuen com ara és el Toyota #6 el seu perseguidor en el campionat amb només 23 punts menys, a falta de dues curses.

Rebellion millor privat LMP1, G-Drive guanya a LMP2, Ford a GTE-Pro

En LMP1 privat, victòria del Rebellion sobre el ByKolles de nou.

A LMP2, el G-Drive Racing #26 ha liderat la cursa però s’ha hagut d’enfrontar a un RGR Sport by Morand que no li ha ficat les coses gens fàcils.

A GTE Pro, el Ford Chip Ganassi Racing ha fet una classe magistral a Fuji amb la victòria per al cotxe 67 de Andy Priaulx i Harry Tincknell que ha liderat el doblet per la marca americana amb Mücke i Pla en segona posició en el Ford #66.