JR Hildebrand, que va patir una lesió a una de les seves mans després d’un accident a l’última volta del darrer GP de Long beach, es perdrà la següent cursa del campionat, a Alabama, a causa d’aquestes molèsties. El seu substitut a ECR serà Zach Veach, que també participarà a l’Indianapolis 500.

A l’últim gir del GP de Long Beach, disputat fa dues setmanes, JR Hildebrand no va poder evitar el contacte amb Mikhail Aleshin mentre intentava avançar-lo. Tot i que la seva posició final va ser l’11ª, la cursa del pilot d’ECR va acabar al mur.

No semblava que hagués estat un accident fort, però poc després d’acabar la cursa es va saber que el nord-americà havia patit lesions en la seva mà esquerra. Avui s’ha confirmat que Hildebrand no participarà al Gran Premi d’Alabama, que es disputarà aquest cap de setmana al Barber Motorsports Park.

El seu substitut al Chevrolet nº. 20 serà Zach Veach, six cops guanyador de curses a l’Indylights. Serà la primera cursa en la categoria pel pilot d’Ohio que, d’igual manera, anava a debutar aquest any en la 101ª edició de la Indianapolis 500 amb A.J. Foyt Enterprises.

“El meu cor està amb Hildebrand, doncs jo he patit una mà trencada i no li desitjaria això a ningú,” ha dit Veach. “Així no és com cap pilot vol arribar a la seva primera cursa, però més enllà d’això, estic extremadament agraït per l’oportunitat de substituir JR.”

El Gran Premi d’Alabama es disputarà entre el 21 i el 23 d’abril, amb la cursa prevista pel diumenge 23 a les 14:30 hora local.