Stoffel Vandoorne després d’un complicat segon dia de test de pre-temporada de Fórmula 1 al circuit de Barcelona-Catalunya, va comentar ahir a FormulaRapida.net la seva bona relació amb Fernando Alonso.

El pilot belga afronta la seva primera temporada completa com a pilot de Fórmula 1 després de substituir a Fernando Alonso en el Gran Premi de Bahrain de l’any passat, per tant no és un estrany de la F1. Ahir fent el seu debut oficial aquesta temporada va tenir un problema de motor pel matí que només el va permetre fer 40 voltes. Tot i això ell es manté positiu:

“Es una bona sensació per començar, immediatament m’he sentit segur en el cotxe i molt a gust, per tant crec que això és un primer senyal molt positiu quan t’enfiles a un cotxe nou, amb una nova normativa.”

El campió de la GP2 Series del 2015 tot i sap que estan en desavantatge al ser l’equip que menys voltes ha rodat.

“Penso que tothom es mira a ells mateixos. Només estem al segon dia d’entrenaments, i aquest no és el inici que volíem tenir. Està clar que volíem fer més voltes aquests dies. Som un equip professional, treballem dur per resoldre els problemes que vam tenir ahir i avui. Encara falten 6 dies, no són masses, però hem de treure el màxim possible de cada volta en pista i treballar fermament en els problemes per tenir millors dies.”

Vandoorne també va parlar de la seva relació amb Fernando Alonso, famós per les seves rivalitats amb els companys d’equip. El belga ha comentat que la relació es positiva amb el campió de 2005 i 2006:

“En Fernando i jo tenim una molt bona relació, he treballat amb ell en els últims anys i crec que els dos estem donant-ho tot per ficar McLaren-Honda al capdavant i és important, treballem junts enguany per treure el màxim del cotxe, fora del xassís, fora del motor, nosaltres també fem el millor i esperem podem fer avançar l’equip”.