Finalment,  a Jarno Trulli, pilot a la Fórmula E de l’equip que porta el seu nom, se li ha aixecat la sanció que se li va imposar a la passada cursa de Buenos Aires i que havia de complir a la propera cursa.


L’expilot de Fórmula 1 Jarno Trulli ha tingut sort aquest cop. Finalment no haurà de complir la sanció que li fou imposada a la passada cursa de Buenos Aires – de la qual es va retirar – per haver canviat la caixa de canvis.

Els comissaris de la prova van anunciar al ésser aquesta finalitzada que Trulli seria sancionat amb 10 posicions addicionals a la graella de la propera prova. L’equip ja es va mostrar molt sorprès per tal decisió, ja que ja se’ls havia imposat la sanció durant la cursa al haver canviat la caixa just abans d’aquesta i degut a un accident a la sessió de qualificació.

Després de parlar amb la FIA, l’equip ha estat notificat de que finalment el pilot no haurà de complir la sanció, que va ser atribuïda a causa d’un error. L’italià podrà per tant jugar la seva posició a graella a la propera cursa de la Fórmula E, el 10 de març a Miami.