Toyota és el clar dominador de les 24 Hores de Le Mans, així ho ha demostrat guanyant aquest cap de setmana, fet que fa que sigui la cinquena victòria consecutiva de la marca.

Els pilots de l’equip nipó Sébastien Buemi, Brendon Hartley i Ryo Hirakawa van realitzar una cursa brillant en la seva GR010 Hybrid #8, completant 380 voltes per a creuar la bandera a quadres. El quart doblet de l’equip a Le Mans va ser assegurat pels guanyadors de l’any passat, Mike Conway, Kamui Kobayashi i José María ‘Pechito’ López, en el seu GR010 Hybrid #7, que va travessar la meta a només 2 minuts i 1,222 segons de distància dels guanyadors.

A títol personal, la quarta victòria de Buemi estableix un nou rècord de victòries per als pilots suïssos, mentre que el tercer triomf de Hartley el converteix en el pilot neozelandès amb més triomfs a Le Mans. Una primera victòria per a Hirakawa, en el seu tercer Le Mans i el primer amb Toyota Gazoo Racing, e converteix en el cinquè pilot japonès a estar en el centre del podi de la prova regna de la resistència.