L’escuderia Toro Rosso ha presentat aquesta tarda el cotxe de la seva desena temporada a la Fórmula 1, l’STR10. La presentació ha estat a Jerez de la Frontera, circuit on demà Carlos Sainz estrenarà el nou cotxe mentre Max Verstappen s’estrenarà dilluns.


Una altra presentació més per aquesta temporada. Amb els primers tests de pretemporada que prendran demà la sortida, Toro Rosso ja hi està preparat i ha aprofitat la vigília per presentar el monoplaça d’aquesta nova temporada, la desena de la filial de Red Bull.

Nous són també els pilots. Max Verstappen i Carlos Sainz es posaran al volant de l’STR10 els quatre dies de tests a Jerez per preparar la nova temporada. L’expectació està especialment en Sainz, que va ser l’última incorporació a l’equip i ho farà al circuit de casa, on precisament es va proclamar campió de les World Series by Renault.

L’arribada de Sainz també ha precipitat l’anunci d’un nou patrocinador per l’equip, de la mà de l’espanyol. Es tracta d’Estrella Galicia 0,0, que també patrocina Marc Màrquez i el seu germà a les categories de motociclisme. CEPSA, un altre patrocinador espanyol i ja en el seu quart any a Toro Rosso, ha fet de comensal a la presentació de l’STR10.

Sainz s’ha mostrat emocionat i s’ha remès a la feina que ha estat fent aquests dies per l’escuderia:

“Estic molt content d’estar fent la meva aparició oficial com a pilot de Fórmula 1 i aquí a Espanya, i ja tinc ganes d’agafar el cotxe per primer cop demà. He treballat molt durant aquest hivern per la meva preparació física i a la seu de Faenza per familiaritzar-me amb l’equip i fer feina al simulador. Ara tenim dotze dies per preparar-nos per Melbourne, així que anar normalitzant la rutina de cap de setmana serà una prioritat per mi, al igual que acumular tants quilòmetres darrere el volant com sigui possible.”

Per la seva banda el neerlandès Verstappen denota companyerisme i es mostra preparat pel repte que l’espera:

“Estic molt impacient perquè comenci la temporada; demà serà un llarg dia veient en Carlos dins el cotxe! Amb dos dies dins el cotxe de 2014 a Abu Dhabi i algun divendres de la passada temporada junt amb la feina al simulador, em sento molt preparat per aquest repte tan emocionant. Sis dies al circuit aquí a Espanya i llavors serà hora d’anar cap a Austràlia a pel meu primer Gran Premi, quelcom que he estat esperant des del dia en què vaig començar al kàrting.”