Tito Rabat lidera els primers lliures del gran premi de Jerez en una sessió tranquil·la tot i que amb un parell de caigudes. El van seguir Corsi i Lowes.


 

Primers 45 minuts d’entrenaments lliures a Jerez en la categoria de moto 2 i tots els pilots sortien des del pit lane només posar-se el semàfor en verd per posar-se mans a l’obra per començar a preparar la moto per al diumenge.

Després del primer pas per meta els tres primers eren Folger, Rabat i Lowes, que lluitaven per la primera posició des del principi. Als 10 minuts Cardus i Zaidi s’anaven a terra quan l’espanyol va impactar contra la moto del malaisi i encara que aquest últim va intentar tornar a la pista la moto no funcionava.

Problemes també per Luthi que se li parava la moto per un problema en l’electrònica de la moto, encara que per fortuna sí que podia tornar a boxes perquè els seus mecànics intentessin reparar el problema.

Per davant, després de parar a boxes, Rabat rodava en molt bons temps i fins i tot rebaixava el seu millor crono en la tanda anterior.

Les coses seguien igual a l’equador de la sessió i ja no es mourien pràcticament ja que els pilots s’ho van prendre amb més calma. Lidera Tito a casa amb ganes de demostrar perquè és el campió del món.