El pilot canadenc Alex Tagliani farà el seu retorn a la IndyCar Series de la mà de l’equip A.J. Foyt, A.J. Foyt Racing; per competir en la cursa interior i la cursa oval d’Indianapolis el proper mes de Maig.

Alex Tagliani doncs torna a la categoria per competir en l’edició número 100 de les 500 milles d’Indianapolis. A part de la “Indy 500” el experimentat pilot farà el “Indy Double”, competint també en la cursa en circuit permanent d’Indianapolis.

El canadenc, formarà part durant tot el mes de Maig de l’equip A.J. Foyt Enterprises, equip amb motor Honda, on compartirà lloc amb Takuma Sato i Jack Hawksworth.

Competirà amb el patrocinador Alfe Heat Treating en el cotxe número 35, any en que va néixer el propietari de l’equip AJ Foyt.

L’any passat Tagliani només va participar en les 500 milles però no al “Indy Double”, així doncs serà la primera aparició del pilot de 43 anys en un circuit permanent després de la seva última cursa en un circuit com aquest amb l’equip Bryan Herta Autosport el 2013.