Stephane Sarrazin ha estat anunciat com a nou pilot de l’equip rus SMP Racing per al proper mundial del WEC 2018-2019. El pilot francès signa amb el seu nou equip després de córrer durant 6 anys amb l’escuderia Toyota. L’arribada de Fernando Alonso l’havia relegat a un segon pla de l’escuderia i ha decidit embarcar-se en una nova aventura. Sarrazin, que competirà en la categoria de LMP1, compartirà equip amb Mikhail Aleshin i Vitaly Petrov.

Sarrazin, que també és expilot de Peugeot, va participar en un total de 37 carreres amb l’escuderia Toyota, aconseguint tres victòries i dos podis a la mítica prova de Le Mans, un el 2013 i l’últim el 2016.

Boris Rotenberg, fundador de SMP Racing anunciava així el fitxatge de Sarrazin: “Em complau donar la benvinguda a Stephane a les files de SMP Racing. És un pilot realment universal i lluitador que prendrà part en les seves edicions 17 i 18 de Le Mans sota la bandera russa. Estic segur que la valuosa experiència que va obtenir en Toyota … ens ajudarà en el nostre debut a la categoria LMP1 amb el prototip BR Engineering Russian”.

Stephane Sarrazin també tenia les seves paraules per al seu nou equip: “Aquest és un nou desafiament i una excel·lent experiència per a mi després de sis temporades de treball amb Toyota. Amb SMP Racing, ho sé des de fa molt de temps, aquest és un equip fort i experimentat . i estic convençut que aconseguirem tots els objectius establerts amb aquest nou automòbil BR1 de la classe LMP1. Per fer això, posaré tota la meva força, tota la meva actitud positiva i experiència acumulada”.

També des de la seva ex escuderia, el president de Toyota Gazoo Racing, Histake Murata han volgut enviar un missatge en un comunicat: “Stephane és un dels nostres pilots originals de Le Mans des de 2012, així que hem experimentat moltes emocions juntes. Va portar experiència i determinació al nostre projecte, contribuint significativament al desenvolupament del nostre equip i la nostra tecnologia. per això, li agraïm sincerament i li desitgem el millor per al futur. Estem ansiosos per competir novament amb Stephane en WEC aquesta temporada, que esperem sigui emocionant per als fanàtics de la resistència”.