El Gran Premi d’Espanya de MotoGP ha començat. Ara és el torn del circuit de Jerez, i els aficionats del motociclisme estan ansiosos per veure quins equips i pilots estaran a la part alta de la classificació aquest cap de setmana. La segona sessió de pràctica lliure ha conclòs i els resultats han mostrat una gran sorpresa.

El pilot d’Aprilia Racing Factory Team, Aleix Espargaró, va liderar la sessió amb un temps de 1:36708. Això ha sorprès a molta gent. La sessió de pràctica també va demostrar la importància de l’habilitat per a manejar la pista de Jerez, que ha estat històricament una de les més desafiadores del campionat. Espargaró ha destacat en aquest aspecte i el seu rendiment suggereix que podria tenir un bon cap de setmana. A més, aquest fet va respatllat per la segona posició que ha aconseguit en seu company d’equip Maverick Viñales. El pilot de Figueres s’ha quedat a 00.002s del seu company. Pel moment sembla que la Aprilia funciona. Doncs el Miguel Ángel Oliveira també ha quedat en una bona posició, 5è a aquesta segona práctica.

Per altra banda, Iker Lecuona, el substitut del Marc Márquez en aquest Gran Premi, ha patit una caiguda que ha fet que haguès de sortir la bandera vermella durant un poc de temps. Finalment, tot ha quedat en un susto

Les dos sorpreses d’aquest Gran Premi

Trobem la sorpresa a les posicions tant de Pecco Bagnaia, Fabio Quartararo i el líder del mundial, Marco Bezzechi. Els dos que van estar lluitant pel títol la temporada pasada i el que va liderant l’actual s’han trobat en la situació d’haver de passar per la Q1 demà.

Un altre que ha donat la sopresa, bona en aquest cas, ha estat Dani Pedrosa. L’espanyol ha arribat al circuit de Jerez com a invitat. Però ha començat el cap de setmana liderant la primera práctica lliure del Gran Premi d’Espanya. Finalment, ha sigut 3r a la classificació general d’ambdòs práctiques combinades.

Els resultats de la segona sessió de pràctica lliure semblen dir que el Gran Premi d’Espanya de MotoGP serà una carrera emocionant. Hi haurà diversos equips i pilots en la lluita pel lideratge. Els fanàtics de l’esport estan emocionats per veure qui s’emportarà la victòria.

MotoGP