Bradley Smith i l’equip Monster Yamaha Tech3 han arribat a un acord per a que el britànic continuï a l’equip de MotoGP la temporada 2016.


El britànic doncs, continua una temporada més a MotoGP gràcies als bons resultats d’enguany on mai ha baixat del vuitè lloc, fet que Hervé Poncharal –team principal, l’ha convençut per a que Bradley Smith continuï al equip.

Serà la quarta temporada a MotoGP per Smith, i la sisena amb l’equip Tech3 després de la seva incorporació el 2011 a l’equip de Moto2. A més a més, la fàbrica de Yamaha ha volgut retenir al pilot que va ajudar a la marca japonesa guanyar les 8 hores de Suzuka, després de 19 anys de domini d’Honda.

Bradley Smith

“Clarament estic molt agraït de seguir el meu dia a dia a l’equip Monster Yamaha Tech3. Serà el nostre sisè any junts i estic content de donar els resultats que l’equip necessita. Esta essent un 2015 molt bo i positiu, però sabem que el 2016 serà complicat amb el canvi de reglament, tot i això, sóc optimista de que aquest canvi de reglament farà els pilots satèl·lit més competitius.”