El calendari de la Michelin Le Mans Cup 2024 tornarà a cinc dels sis circuits europeus més importants utilitzats el 2023, amb una nova cursa a Mugello, a Itàlia, el 28 de setembre.

La temporada començarà amb la prova i la primera cursa dEspanya al Circuit de Barcelona-Catalunya a labril. La Prova Oficial se celebrarà el 10 dabril i la cursa inaugural serà el 12-13 dabril.

La segona cursa de la temporada serà la Ronda Le Castellet, que es trasllada de juliol a principis de maig.

El més destacat de la temporada de la Michelin de Le Mans Cup són les dues curses de 55 minuts de Road to Le Mans en el circuit complet de La Sarthe de 13,6 km que donen suport a les 24 Hores de Le Mans. La primera cursa se celebrarà el dijous 13 de juny, i la segona el dissabte.

Spa-Francorchamps és la següent cursa del calendari, passant de la seva franja habitual de setembre a finals dagost. Mugello és una nova incorporació al calendari, ja que el circuit italià acull la seva primera cursa MLMC al setembre.

El final de temporada es disputarà, un any més a Portugal, i la Ronda de Portimão tindrà lloc el dissabte 19 doctubre.

Frédéric Lequien, CEO de Le Mans Endurance Management (LMEM): “Ens complau anunciar el calendari de la Michelin Le Mans Cup 2024. Hem optat per tornar a cinc de les seus visitades el 2023, amb Mugello acollint el seu primer esdeveniment MLMC al setembre. Un any més, el plat fort de la temporada seran les dues curses Road To Le Mans al juny, que ofereixen als equips i pilots loportunitat de córrer al circuit complet de La Sarthe. Estem desitjant una altra graella completa dentrades i alguna gran acció de carreres.

Pierre Fillon, president de lAutomobile Club de lOuest (ACO): “El calendari de la Michelin Le Mans Cup daquesta temporada ofereix als competidors una oportunitat única per millorar les seves habilitats en els circuits més exigents dEuropa. La sèrie està guanyant popularitat com un dels primers esglaons en el camí cap al cim de la resistència. Ens veiem a Barcelona a labril per a lobertura de temporada!”

CALENDARI DE LA MICHELIN LE MANS CUP 2024
  1. Prova Oficial Barcelona (ESP): 10 dabril de 2024
  2. Ronda Barcelona: 13 dabril de 2024
  3. Ronda Le Castellet (FRA): 4 de maig de 2024
  4. Road to Le Mans (FRA): del 13 al 15 de juny del 2024
  5. Ronda Spa-Francorchamps (BEL): 24 dagost del 2024
  6. Ronda Mugello (ITA): 28 de setembre de 2024
  7. Ronda Portimão (PRT): 19 doctubre de 2024