Zhou Guanyu ha liderat durant el segon dia de pretemporada de Fórmula 1 seguit de Max Verstappen i Fernando Alonso

Els tests de pretemporada de Fórmula 1 comencen a posar-se interesants. En el dia d’avui, els temps més representatius han arribat durant la tarda. Verstappen s’ha mantingut en la primera posició fins als instants finals, on Zhou Guanyu ha muntat el neumàtic més tou i ha fet el millor temps del dia.

En aquests moments, ningú acaba d’ensenyar les seves cartes. En el cas de l’equip Ferrari, Carlos Sainz ha realitzat una gran jornada matinal, igual que ahir. No obstant això, ja a la tarda, Charles Leclerc ha seguit tenint problemes. De tot el que portem de pretemporada, encara no s’ha sentit còmode dins del SF-23.

En el cas d’Aston Martin, avui ha estat un dia molt positiu. No han tingut cap problema i s’han millorat algunes coses de l’AMR23 perquè Alonso estigués més còmode amb el cotxe. A més, l’equip britànic ha pogut fer molt quilometratge, algo vital durant la pretemporada.

Copyright: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

L’altra cara de la moneda són l’equip Mercedes i McLaren. En primer lloc, els alemanys no han pogut realitzar voltes representatives, i en els últims instants, el W14 de George Russell ha patit una averia hidràulica. Per altra banda, l’escuderia de Woking no acaba d’arrencar. Sembla que el seu disseny de cotxe no ha estat l’ideal.

Un equip que desprèn energia molt positiva és Alfa Romeo, i no és pel temps de Zhou. Segons s’ha pogut veure, han fet un pas endavant respecte a l’any anterior i podrien competir per coses més importants.

Altres escuderies com Alpine són una incògnita. Després de dos dies de tests, encara no volen revelar el seu potencial, o això volen que pensem. Durant el dia de demà hi hauran temps més reals i es podran treure més conclusions.