El veterà de la Fórmula E, Stephane Sarrazin, s’ha unit a l’equip TECHEETAH per a la resta de la temporada 2016/17, mentre que Tom Dillmann ocuparà el seu lloc a Venturi.

El canvi es produeix després que Esteban Gutiérrez acceptés una oferta per substituir el lesionat Sebastien Bourdais en l’equip Indycar de Dale Coyne. Bourdais es perdrà la resta de la temporada després de patir lesions a les cames en un accident d’alta velocitat a Indianapolis el mes passat.

Sarrazin ha estat un dels pilars de l’alineació de Venturi des que el campionat va començar a Beijing 2014. Va aconseguir l’única pole position de l’equip en el final de la primera temporada a Battersea, i va guanyar la cursa abans de rebre una penalització de temps per superar la quantitat permesa d’energia usada.

Dillmann va fer el seu debut a la Fórmula E a París, per Maro Engel, i va aconseguir quatre punts després del seu vuitè lloc.

“Una solució positiva per a tots els involucrats”, va dir el director de l’equip de Venturi, Gildo Pallanca Pastor. “Amb la seva experiència, Stephane serà rebut amb els braços oberts per TECHEETAH i, al mateix temps, la temporada oferirà a Tom l’oportunitat de reunir més experiències importants amb Venturi”.

Sarrazin farà el seu debut amb TECHEETAH al Berlin ePrix, que tindrà lloc a l’aeroport de Tempelhof del 10 al 11 de juny.