Acord perquè el circuit sigui la seu del GP d’Alemanya durant els propers cinc anys.


S’ha assegurat el futur del Gran Premi de motociclisme a Alemanya a Sachsenring. Els responsables de Sachsenring han arribat a un acord amb l’ADAC per signar un contracte de cinc anys perquè el traçat aculli un dels majors esdeveniments esportius del país, amb mitjana d’una assistència de més de 200.000 persones en els últims anys. Durant el cap de setmana del Gran Premi d’Alemanya al juliol, Dorna Sports i ADAC arribaven a un acord que confirmava la continuïtat del GP d’Alemanya en el calendari del Campionat del Món de MotoGP durant els propers cinc anys.

«Sachsenring és el lloc ideal per al Gran Premi d’Alemanya de motociclisme» explicava el president de l’ADAC, Hermann Tomczyk. «Estic encantat que Sachsenring aculli el campionat del món els propers cinc anys. L’esdeveniment ha estat tot un èxit des de 1998 i ara ja podem pensar en el nostre vintè aniversari que serà el 2017. Agrair a Dorna Sports per la seva paciència durant les negociacions dels últims mesos i a tota la gent que ha dedicat molts esforços per assegurar el futur del GP d’Alemanya.»

«El Gran Premi d’Alemanya a Sachsenring és un esdeveniment espectacular amb molts aficionats i és una data important en el calendari de MotoGP» declarava Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna Sports. «Ens complau anunciar que el GP d’Alemanya se seguirà celebrant a Sachsenring els propers anys».

«Estic encantat que durant els propers cinc anys l’històric circuit de Sachsenring segueixi amb el seu paper actual d’acollir un esdeveniment tan important com és el Gran Premi d’Alemanya» explicava el primer ministre de Saxònia Stanislaw Tillich.

Wolfgang Streubel, CEO de Sachsenring-Rennstrecken-Management GmbH, reconeixia que «en SRM estem encantats que el dur treball dels últims anys no hagi estat en va. L’esforç per assegurar que el GP d’Alemanya es celebri a Sachsenring ha valgut la pena. El major esdeveniment de motociclisme alemany seguirà amb nosaltres durant cinc anys més. Volem agrair a tots els que ens han donat suport i han confiat en nosaltres. Durant els propers cinc anys, seguirem confiant en els nostres patrocinadors i els aficionats. El 2017 celebrarem el 20è aniversari de la primera visita del Campionat del Món a Sachsenring així com el 90è aniversari de Sachsenring».

MotoGP.com