L’equip espanyol, Racing Engineering ha anunciat que Alexander Rossi competirà juntament amb Jordan King en el seu equip de GP2 Series aquest any.


El americà de 23 anys, va fer el seu debut als monoplaces el 2006 on es va proclamar el pilot camió més jove dels monoplaces americans. El 2008 va fer el salt a Europa on va aconseguir el campionat de la Formula BMW.

Això el va permetre participar en un test amb l’equip BMW Sauber, que el va permetre aconseguir la superllicència amb només 18 anys.

El següent pas va ser la GP3 Series on va aconseguir victòries, després va passar dos anys a la Fórmula Renault 3.5 Series on va entrar en el programa de joves pilots de Caterham. El 2013 va passar a la GP2 Series amb Caterham on va aconseguir el novè lloc en el campionat, gràcies a una victòria, una pole position i quatre podis.

El 2014 va ser un any dur per el nord-americà que, va deixar Caterham després de la ronda de Silverstone i va fitxar com a pilot reserva de Marussia, equip pel qual gairebé competeix en el Gran Premi de Bèlgica.

Aquest 2015 semblava que l’americà volia tornar a les competicions del seu país natal, Estats Units, competint en la Indycar amb Dale Coyne Racing, però finalment, al aquest ésser un equip de mitjana taula, Rossi ha decidit continuar a la GP2 Series un any sencer, amb un equip potent, Racing Engineering.