Rosberg ha estat el més ràpid en els segons entrenaments lliures a Sepang seguit de nou per Kimi Raikkonen i Sebastian Vettel per tancar el top 3.

La sessió ha estat normal pel que fa a altres , s’ha fet una volta ràpida amb les gomes dures , amb les gomes toves i al final de la sessió una tanda llarga simulant carrera.

En les tandes llargues ha estat on s’ha vist que el Ferrari està a l’altura de Mercedes si no millor . Això pot ser que sigui només un miratge i que diumenge en carrera els vapuleen , però el que s’ha vist avui és que Ferrari en tandes llargues està molt fort , sobretot el Ferrari d’Alonso , que ha acabat la sesió en 5 º posició just darrere de Hamilton.

S’ha de dir que les diferències són mínimes i que hi ha 11 pilots en menys d’un segon , i que per exemple Nico i Kimi estan en la mateixa desena i Alonso que és 5è a 2 de Nico.

Darrere d’Alonso ha acabat Massa , Ricciardo , Button , Bottas , Hulkenberg , Vergne , Magnussen , Sutil , Kyvat , Gutierrez , Pérez , Grosjean , Chilton , Bianchi , Ericsson , Kobayashi i Maldonado.