A la Qualy per a la segona cursa a Moscou, Mike Rockenfeller ha aconseguit fer-se amb la Pole en aconseguir un temps millor que el d’Ekström, qui semblava que tenia la primera posició ja assegurada. El tercer millor crono ha estat per a Bruno Spengler.

 

Amb el semàfor en verd, Glock obria la pista, i darrere d’ell venien tots els altres pilots. Tot i així, l’alemany ha estat en l’última posició de la taula fins que en els últims minuts s’ha col·locat gairebé al TOP10, i finalment ha acabat en catorzena posició.
Mentrestant, quan ja havien passat uns 5 minuts, Tom Blomqvist ha patit una virolla i poc li ha faltat per xocar amb Maxime Martin.
Quan faltaven poc més de 10 minuts per finalitzar la sessió, tots els pilots han entrat al box exceptuant Miquel Molina, Augusto Farfus i Mike Rockenfeller. Una mica més tard, Spengler ha hagut d’entrar al box, ja que es queixava d’algun problema de potència, però les queixes del pilot han pogut ser resoltes de manera ràpida, ja que ha pogut sortir en els últims minuts i ha estat capaç de marcar el tercer millor temps.

D’altra banda, tot i que Ekström ha aconseguit el segon millor crono, sortirà cinquè a causa d’una sanció; així que Spengler sortirà segon i el TOP3 el completarà Maxime Martin. No obstant això, tant el Poleman d’ahir com el guanyador de la cursa, Marco Wittmann i Pascal Wehrlein, no han aconseguit fer un bon temps i acabaran sortint en desena i onzena posició, respectivament. Per darrere d’ells sortirà el pilot espanyol de Mercedes, Dani Juncadella.