Després d’acabar la seva primera temporada a la Formula 1 amb Manor, tot i que ha continuat competint a la Formula Renault 3.5 Series, Roberto Merhi vol seguir a la F1.


El pilot espanyol va oferir els seus serveis al equip Manor sense ser pagat. Amb un cotxe de poques prestacions, el de Benicàssim no va poder fer molta cosa amb el ex equip de Jules Bianchi. A més, va veure com Alexander Rossi li substituïa a finals de temporada.

Després d’haver-hi passat dos anys des del seu pas per la DTM amb Mercedes, Merhi espera poder quedar-s’hi amb els monoplaces.

“La meva intenció d’avui es ser un pilot professional i córrer a algun lloc, on no tingui la preocupació de saber-hi se vaig a competir la següent cursa o no. Aquesta es la meva intenció.”

Amb la retirada de Caterham de la F1 al 2015, Merhi sol va poder ser comparat amb el seu company d’equip Will Stevens. Si els dos pilots es van dominar de la mateixa manera a la cursa amb cinc curses una abans de l’altre sense DNF, l’inglés guanya el dol a la qualificació amb 10-3.

“Estic mirant el que puc fer el pròxim any. Ara estem estudiant algunes opcions a la Formula 1 i fora.”

Si es vol quedar amb monoplaces, Merhi ja va indicar que descarta la Formula E i la Super-Formula, però mostra el seu interès a la IndyCar que li sembla molt similar a la FR3.5, amb un cotxe que porta molta carga aerodinàmica.