Milton Keynes ha despertat avui sense gran part dels seus trofeus, que han estat robats aquesta matinada per un grup de lladres. Tot indica que els homes es van emportar més de 60 trofeus de Red Bull a l’entrar amb dos 4×4 dins de la seu anglesa.


L’equip Red Bull ha estat víctima d’un gran assalt a la seu de Milton Keynes, Anglaterra. Aquesta matinada, a prop de les dues en punt, sis homes han entrat dins de la seu de l’equip tetracampió amb dos vehicles 4×4. A dins, han trencat les vitrines dels trofeus i s’han emportat més de seixanta trofeus que tenien exposats aquí l’escuderia austríaca, els quals havien estat aconseguits al llarg d’aquests últims anys.

Per ara no se sap la identitat dels lladres, però se sap que les matrícules dels dos vehicles, un d’ells Mercedes, eren d’un altre país. Tot i tenir guardes de seguretat de torn nocturn en aquell moment, no s’han justificat danys físics a cap integrant de la fàbrica anglesa.

Pel que ha dit Red Bull en un comunicat, la policia de Thames Valley ja s’ha posat a investigar el cas, i s’ha demanat que qualsevol informació relacionada sigui comunicada a l’equip oa la policia.

Christian Horner, cap d’equip de Red Bull:

“Òbviament estem devastats per aquest seriós assalt a la fàbrica, en què els delinqüents han entrat amb un cotxe a través de l’entrada frontal i han robat més de 60 trofeus que han costat anys i dur treball d’acumular”.

“L’assalt ens ha causat danys significatius i va alterar molt als nostres guàrdies nocturns que estaven de torn en aquell moment. Els assaltants es van endur objectes que no només no els pertanyien, sinó que representaven els esforços d’un grup d’individus molt dedicats i treballadors” .

“Més enllà de la naturalesa agressiva d’aquest assalt, estem perplexos pel fet de per què algú agafaria aquests trofeus. El valor per a l’equip és, per descomptat, extraordinàriament alt a causa del dur treball i esforç que ens ha costat poder guanyar cadascun d’ells. Però el seu valor intrínsec és baix, són d’un benefici petit per a aquells que estan fora de l’equip i, a més, molts dels trofeus que s’exhibien eren rèpliques”.

“Les accions d’aquests homes signifiquen que és probable que haguem de fer la nostra base amb menys accessos al futur, el que serà injust per als centenars d’aficionats que viatgen per visitar la nostra fàbrica cada any i veure els nostres trofeus i el nostre cotxe de Fórmula 1 “.

“Voldríem apel·lar a qualsevol que sàpiga alguna informació sobre el parador d’aquests trofeus o dels assaltants involucrats, perquè contactin amb la Policia de Thames Valley”.