Scott Redding serà el company d’Aleix Espargaró al Aprilia Racing i pilotarà una RS-GP en el Campionat del Món de MotoGP de 2018. El britànic, que substituirà Sam Lowes en la marca italiana, ja sap el que és pujar al podi en la categoria reina en dues ocasions: va conquerir dos tercers llocs a Misano 2015 i Assen 2016.

Romano Albesiano, Responsable d’Aprilia Racing:

“Scott és un pilot que, malgrat la seva joventut, té una experiència important a MotoGP. Estem contents que comenci a ser part del nostre projecte, creiem que el seu talent. El creixement de la RS-GP pot permetre a l’equip i a ell, aconseguir resultats importants. La nostra moto està creixent carrera rere carrera, l’objectiu de lluitar entre els deu primers s’ha aconseguit. Amb el fitxatge de Redding, ens preparem per a la propera temporada. Aprilia comptarà amb una dupla de pilots de valor innegable i amb capacitat progressió. Aleix està demostrant ser un pilot de gran qualitat. Amb la contribució de Scott, esperem millorar en el campionat cap a posicions que una marca com Aprilia mereix.

Alhora, agraïm a Sam Lowes seu treball demostrat en aquesta temporada a MotoGP i la seva contribució al creixement de l’equip. És un pilot que aconseguirà esprémer el seu talent, però ara hem de prendre una decisió per als interessos del Grup Piaggio i els nostres aficionats. Continuarem treballant junts amb l’objectiu que sempre hem tingut, desitgem a Sam la millor sort per a la seva carrera”.