René Rast és el substitut d’Adrien Tambay en la cursa del diumenge del DTM a Zandvoort, Holanda, després del accident en la sortida d’ahir.

Adrein Tambay no pot competir en la cursa del diumenge del DTM degut als dolors a la seva mà després del accident que va protagonitzat ahir amb Maximilan Götz (Mercedes), qui va impactar contra ell després de perdre el control del cotxe.

René Rast ha estat el pilot escollit per Audi per substituir Adrien Tambay. Rast actualment no competeix en cap competició en concret. Enguany ha fet alguna cursa del WEC, alguna de la Blancpain GT Series Sprint Cup, les 12 hores de Bathurst i alguna cursa a la Fórmula E.

Serà el seu debut a la categoria tot i ser un pilot d’èxits dins el motorsport alemany. Ell és dos vegades campió de la Porsche Carrera Cup Alemanya, dos vegades campió de la Porsche Super Cup, guanyador de les 24 hores de Nürburgring el 2014, any en que es va proclamar també campió de la ADAC GT Masters.