El campió en títol de la categoria intermèdia lidera la taula de temps sobre Aegerter i Baldassarri


 

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi TIM de San Marino i de la Rivera de Rimini de Moto2 ha finalitzat amb Tito Rabat (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) al capdavant de la classificació amb un registre de 1’37.457. Al pilot espanyol li seguien en la classificació Dominique Aegerter (Technomag Racing Interwetten) i Lorenzo Baldassarri (Forward Racing).

Sam Lowes (Speed ??Up Racing), Àlex Rins (Pàgines Grogues HP 40) i Simone Corsi (Forward Racing) completaven les sis primeres posicions, tancant la llista dels deu primers el líder del campionat Johann Zarco (Ajo Motorsport), Takaaki Nakagami ( Idemitsu Honda Team Àsia), Thomas Luthi (Derendinger Racing Interwetten) i Hafizh Syahrin (Petronas Raceline Malaysia).

La sessió es desenvolupava en condicions climatològiques similars a la FP1. Després del millor temps inicial de Zarco, Lowes prenia la iniciativa i se situava primer amb un registre de 1’38.149.

Poc després Rabat pujava fins a la tercera plaça provisional. Només una volta més tard el campió en títol s’alçava primer amb un temps de 1’37.979 i instants després Julián Simón (QMMF Racing Team) era víctima de la seva segona caiguda del dia.

Quan quedaven una mica més de 20 minuts, Rins es desmarcava amb un nou rècord de la tanda, rondat en 1’37.950. Segons després sorgia Aegerter, fixant la referència a 1’37.701. La següent caiguda seria la de Luca Marini (Honda Pons), al revolt 10.

A onze minuts del final de la tanda, Rabat assumia la primera plaça amb 1’37.548. També baixaria a 1’37.503 instants més tard. El seu camí de millora el portaria al definitiu 1’37.457. Arribant al final de la sessió Zarco també patia una caiguda.

Entre la resta dels pilots espanyols Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) finalitzava onzè, Julián Simón (QMMF Racing Team) a continuació, Luis Salom (Pàgines Grogues HP 40) setzè, Axel Pons (AGR Team) divuitè , Xavier Vierge (Tech 3) vint-i Ricky Cardús (JPMoto Malaysia) vintè cinquè.

La tercera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi TIM de San Marino i de la Rivera de Rimini de Moto2 començarà el dissabte a les 10:55.