Jamie Green aconsegueix la pole en aquest nou sistema de classificació i sortirà el primer a la cursa d’avui. El van seguir Wehrlein i Farfus segon i tercer. Molina desè i Juncadella catorzè.


Classificació de la primera cursa del cap de setmana a Hockenheim, sobre sec avui i els pilots feien cua al final del pit lane per sortir a pista el més aviat possible, ja que en 20 minuts es decideix la pole.

Després dels primers passos per línia de meta Ekström liderava i llavors succeïa l’únic contratemps de la classificació, Vietoris se sortia en el Motodrome i s’estavellava contra el mur, encara que per sort podia tornar a boxes.

Entraven tots els pilots per canviar pneumàtics i fer un segon intent, liderava Green. I d’aquí no s’anava a moure ja que la pista no va millorar en el segon intent dels pilots.

Primera pole de la temporada per Jamie Green seguit per Wehrlein i Farfus tercer, aquest últim es va quedar tirat en els últims instants de la classificació. La cursa començarà en tot just una hora i mitja.