Stoffel Vandoorne arriba com el gran dominador a la primera cita Europea que es disputarà a Catalunya. Una cursa on Hilmer fa el seu retorn a la categoria.


La GP2 Series arriba al circuit de Barcelona-Catalunya amb dos pilots que van dominar a la primera ronda i que, és clar estant al davant del campionat: Stoffel Vandoorne (ART Grand Prix) i Rio Haryanto (Campos Racing).

Esta clar que ells, juntament amb Alexander Rossi (Racing Engineering) i Berthon (Lazarus GP) són els rivals a batre. Berthon va destacar per la seva regularitat i lectura de cursa gràcies als seus 4 anys experiència a la categoria.

Els debutants també van fer soroll, especialment Robert Visoiu (Rapax), Jordan King (Racing Engineering) i el japonès Nobuharu Matsushita (ART Grand Prix) que tot i no tenir experiència en les competicions europees, serà un rival a tenir en compte.

Per aquesta cursa també s’espera una reacció per dos dels pilots preferits per lluitar pel títol, Pierre Gasly (Dams) i Raffaele Marciello (Trident).

Les condicions de Montmeló, caloroses que oscil·laran als 30 ºC de temperatura comportarà una gran prova de foc als pilots, en quant la gestió de pneumàtics. Pirelli ha dut aquí el compost dur i el tou, veurem com es comporten especialment en l’estratègia de la cursa 1.

Una cursa la qual, Sergio Canamasas (MP Motorsport) faci el que faci, sortirà tres llocs més endarrere a la graella de sortida per culpa d’un accident amb Jordan King en la segona cursa que es va disputar a Bahrain, un càsting excessiu.

Barcelona també serà el retorn per l’equip Hilmer Motorsport que no va competir a Bahrain. I ho farà amb Nick Yelloly i Johnny Ceccotto.