Williams Martini Racing possiblement ha estat la revelació dels test d’aquest hivern, i té totes les papeletes per ser-ho en aquest inici de temporada. La formació de Grove ha donat grans sensacions durant la pretemporada, on a Bahrain fins i tot Felipe Massa va obtenir el millor temps absolut per davant dels Mercedes. Aquestes bones prestacions en fiabilitat i rendiment han provocat gran optimisme entre els components de l’escudería de Frank Williams, entre ells Massa i Bottas, qui esperen fer un gran paper aquest cap de setmana.

Valtteri Bottas: “Tinc moltes ganes de començar la temporada a Melbourne. És una pista molt bonica, amb un gran ambient. És un nou certamen i un nou repte, no només per a mi sinó per a tots. Finalment veurem on està el rendiment de cada equip. La pista millorarà molt al llarg del cap de setmana perquè no és un circuit permanent, que vol dir que tenim més adherència cada vegada que sortim i per això has de fer els canvis correctes de configuració a cada sessió. M’agrada molt la pista i no puc esperar per córrer de nou“.

Felipe Massa: “M’encanta Melbourne, és un lloc fantàstic i amb un molt bon ambient. La gent d’allà realment estima les curses de la Fórmula 1 i per tant són sempre molt acollidors amb nosaltres. M’agrada la pista i és un circuit bastant difícil. Tinc moltes ganes de córrer allà aquest any i tenir un bon inici de temporada amb Williams Martini Racing”.

Rod Nelson, cap de proves: “Després del nostre productiu programa de proves d’hivern avui ens dirigim a Melbourne per a la primera cursa de la temporada 2014. Sempre hi ha una gran expectació quan arribem a Austràlia, en part perquè serà la millor mesura fins el moment de veure on ens trobem enfront dels oponents. Hi ha diversos trets característics del circuit d’Albert Park. És un circuit urbà pel que esperem un gran augment de prestacions durant el cap de setmana i com veiem sovint en altres circuits temporals també és força accidentat. Hi ha una alta probabilitat que surti un cotxe de seguretat durant la cursa, en general es tracta del 50% de probabilitats per aquí. El temps també pot ser molt canviant com si fos la fi de l’estiu australià, i amb el circuit a menys d’1 km del mar això pot tenir un gran efecte. La cursa també s’inicia ben entrada la tarda així que la visibilitat pot ser un problema per als pilots quan el sol es pongui. Amb tot, és un bon lloc per començar la temporada i estem molt a l’espera d’això”.