Després d’una intens hivern, l’equip Infiniti Red Bull Racing Renault ha presentat el cotxe que utilitzarà per a la temporada 2015, el RB11, que ja ha començat a rodar en aquests entrenaments de pre-temporada.


L’equip austro-britànic assegura que el cotxe té moltes novetats en moltes zones respecte el 2014, i que ha estat dur afrontar els canvis després d’haver acabat subcampions del món el 2014.

El cotxe ara s’ha presentat i s’entrena amb sota els colors negres, potser per amagar els canvis.

Els pilots recordem seran Daniel Ricciardo que afronta el seu segon any a l’equip i que ara passa a ser el primer pilot amb la marxa de Vettel a Ferrari, i Daniil Kvyat, el rus afronta el seu segon any a la Fórmula 1 amb l’equip Red Bull, un somni impensable fa només un parell d’anys.

 

Declaracions:

Christian Horner, Cap de l’equip Red Bull:

“Hem estat treballant fins al límit com és habitual. Hem tingut molt poc temps per tenir el cotxe apunt pel primer test, però això és habitual en aquest equip. Si no estàs al límit vol dir que no ho estat provant suficientment agressiu.”

Daniel Ricciardo:

“Tinc moltes ganes de pilotar el RB11 i pilotar de nou. Espero que sigui una bèstia [el cotxe], ho sabrem aviat. Ara hi ha molta pressió sobre meu respecte el any passat, en un equip punter, tothom sap que estic apunt i emocionat, de donar una bona guerra a Mercedes.”

Daniil Kvyat:

“Serà molt emocionant pilotar el Red Bull per primer cop per mi. És una oportunitat fantàstica per mi i estic amb moltes ganes de pujar al cotxe. Serà genial. Encara que molt personal de l’equip em conegui, serà un repte per mi estar en un equip nou. D’altre banda, no tinc cap objectiu aquest 2015. Només vull mantenir el millor de mi i fer la millor feina possible amb molt de treball i amb l’actitud correcte i això és el millor que puc fer.”