El fabricant austríac revela la moto amb la qual competirà en el Campionat del Món de MotoGP el 2017.


El disseny de la nova moto que ha preparat KTM per unir-se al Campionat del Món de MotoGP la temporada que ve s’ha presentat aquest dissabte al Red Bull Ring. Pol Espargaró i Bradley Smith, actuals companys en l’equip Monster Yamaha Tech3 s’uniran el 2017 a altres pilots que formen part del projecte com Mika Kallio i Alex Hofmann.

El pilot provador, Kallio, rodarà el diumenge a manera de demostració abans de la cursa de MotoGP perquè els aficionats tinguin una primera impressió del rendiment de la moto.

Mika Kallio – pilot provador de KTM:

«La primera vegada que vaig pujar a la moto vaig pensar que les bases estaven establertes i que que els temps per volta estaven a bon nivell. Necessitàvem millorar moltes coses i és el que hem fet. Penso que fa algunes setmanes vam demostrar a tothom que estem a bon nivell. Va ser positiu pujar a la moto i vaig gaudir totes les voltes que vaig completar. Estem a prop dels nostres competidors i pas a pas estem millorant. Diria que el motor de la moto ja és bo i ara tenim quatre test més abans de València».

Stefan Pierer – CEO KTM Group:

«Fa gairebé dos anys i mig vam prendre la decisió de que quan fóssim númer u a Europa donaríem el següent pas: competir a MotoGP. Mentrestant, de les 200.000 motos que venem, més del 60% són de carretera i per ser acceptats al màxim nivell d’aquest esport has de formar part de MotoGP. Les curses són la nostra filosofia, la nostra motivació i si entrem en el segment, segur que ens costarà però arribarem al podi i el somni de la meva vida és ser campió del món de MotoGP».

Carmelo Ezpeleta – CEO Dorna Sports:

«No va ser difícil convèncer-los perquè l’esperit de competició es troba al cor de KTM. És un pas molt important per a nosaltres. Tenim un equilibri entre fabricants d’Europa i del Japó. KTM ha demostrat les seves capacitats en totes les disciplines. Estic molt impressionat en com fa les coses KTM i no només pel que fa a MotoGP. Quan van començar a Moto3 van ser impressionantment competitius. KTM fa les coses de la manera adequada i tot està ben connectat. Després, les curses són curses i necessites una mica de sort, però ells es preparan perquè tot vagi bé».

Després de les voltes de demostració a les 13:15 aquest diumenge, l’equip KTM Racing continuarà el seu treball a Misano. Aquest serà el primer de quatre test abans que Kallio competeixi com wildcard a l’última cursa de la temporada a València.

MotoGP.com