Will Power ha estat el més ràpid en la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Saint Petersburg, Florida. El de Penske lidera un top tres format per Chevrolets amb Dixon al segon lloc, i Simon Pagenaud al tercer.

L’última hora i 15 minuts d’entrenaments lliures del dia començava amb un altre error per part de Mikhail Aleshin (Schmidt Peterson Motorsports) que es sortia de pista després d’una clavada de frens. El rus, inicia la seva segona temporada completa a la competició americana com a únic rus.

Només 10 minuts des del inici de la sessió, la bandera vermella apareixia en pista degut a un problema amb l’asfalt al revolt 3, el qual s’havia aixecat degut el contacte amb el fons pla dels cotxes.

En aquell moment, Jack Hawksworth (A.J. Foyt Enterprises) liderava la sessió,  seguit de Will Power (Team Penske) i Juan Pablo Montoya (Team Penske).

Després de 40 minuts d’espera i de reparacions, els pilots han reprès l’activitat en pista amb 40 minuts de sessió per endavant. James Hinchcliffe (Schmidt Peterson Motorsport) era el primer en superar a Hawksworth en el primer lloc de la classificació.

Poc després era el campió Scott Dixon (Chip Ganassi Racing) qui aconseguia superar la barrera del 1m01seg per situar-se en primer lloc. El seguien a falta de 20 minuts, Simon Pagenaud (Team Penske) i Graham Rahal (Rahal Letterman Lanigan Racing).

Mentrestant, Alexander Rossi (Bryan Herta Autosport by Andretti Autosport) es sortia de pista a la Dan Wheldon Way quan rodava en vuitè lloc, provocant la bandera vermella.

En els darrers minuts la cosa no canviava gaire, destacava la virolla de Luca Filippi (Dale Coyne Racing) al últim revolt del circuit a falta de 7 minuts.

No era fins a falta de dos minuts que els temps milloraven amb Power pujant a la tercera posició. El campió de 2014 aconseguiria tot seguit un temps encara més ràpid que el situava en primer lloc amb un temps de 1:00.9431 minuts.

La IndyCar torna demà al vespre amb la classificació a les 21:40.