El pilot australià de Penske, Will Power, ha estat el més ràpid en els segons lliures de Barber. Helio Castroneves ha estat segon i Scott Dixon tercer.


 

Els segons lliures del Gran Premi d’IndyCar en el Barber Motorsport Park s’han disputat en unes condicions semblants als primers, sòl humit i poques voltes.

Dos banderes vermelles durant la sessió, la primera provocada per Rodolfo González i la segona per Luca Filippi, ambdós després de fer una virolla i quedar-se enmig de la pista.

Will Power després de ser segon en els primers lliures, ha aconseguit el millor temps en aquestos segons entrenaments lliures i demostra que és un clar candidat a aconseguir la pole i la victòria en la carrera de demà.

La segona posició ha estat per a Helio Castroneves i la tercera per a Scott Dixon que demostra que enguany està fort i pot optar a aconseguir la seua segona victòria consecutiva després de la que va aconseguir a Long Beach

Després d’ells han acabat Pagenaud, Bourdais i Newgarden. Una altra vegada sis pilots Chevrolet en les sis primeres posicions, el primer Honda ha estat James Hinchcliffe.