Davall una intensa pluja s’han disputat les dos primeres sessions de lliures en el circuit de Spa, ambdós liderades per Porsche. En la primera ha estat el Porsche #18 de Dumas/Jani/Lieb i en la segona el #19 de Hulkenberg/Bamber/Tandy.


 

La primera sessió de lliures va haver de ser interrompuda a causa d’un accident entre el Toyota #1 i l’Audi #8. No hi ha imatges de l’accident però per com han acabat els cotxes, pareix que el Toyota va impactar contra l’Audi en la frenada de Les Combes. El Toyota pilotat en eixe moment per Nakajima s’ha portat la pitjor part, monocasc danyat que li impedia eixir en el que quedava de dia i el japonès en l’hospital si poder córrer el dissabte.

El Porsche #18 de Dumas/Jani/Lieb va ser el més ràpid seguit pel Toyota #1 que a pesar d’acabar destrossat va poder aconseguir el segon millor crono i el Porsche #17.

En LMP2 domini per més d’un segon del Dome de Strakka Racing seguit pel Jota Sport #38 i els dos Ligier de G-Drive.

En GTE hem tingut també una primera sessió complicada on hem vist unes quantes virolles i sortides de pista. Les dos primeres posicions han estat per als dos Porsche del Team Manthey seguits pel Ferrari #51.

Durant la segona sessió la pluja es va intensificar i molts equips van decidir mantindre els seus cotxes en boxs. Amb uns temps quasi 10 segons mes lents que en la primera sessió, el millor temps va ser per al Porsche #19 del debutant Nico Hulkenberg que comparteix cotxe amb Bamber i Tandy. Després d’ells el Porsche #17 i l’Audi #7.

En LMP2 els mateixos resultats que en la primera sessió, millor temps per al Dome de Strakka Racing seguit pel Jota Sport i els dos Ligier de G-Drive.

En GTE els mas ràpids han estat Makowiecki i Lietz amb el Porsche #92 seguit pels dos Aston Martin, #99 i #97 respectivament.

Demà tindrem la tercera sessió de lliures i la classificació que serà a partir de les 18:00 hora local.