Els Porsche Team continuen dominant el FIA WEC, aquest cop en el circuit d’Austin, on han liderat les dues sessions d’entrenaments lliures. A LMP2 el G-Drive i el KCMG s’han alternat posicions, mentre que a GTE la lluita entre els Ferrari i els Porsche està més oberta que mai.


L’esperit de Le Mans torna al anomenat “Lone Star Le Mans”, més conegut com circuit de les Americas. Tres dies d’activitat frenètica en pista com sempre, però uns tres dies que començaven dijous amb els primers entrenaments lliures en la tercera aparició del FIA WEC al traçat nord-americà.

Amb 4 cotxes menys que la passada cursa a Nürburgring, els Porsche han seguit amb el seu domini gràcies al millor temps marcat pel Porsche Team #18 d’un 1:47.231, just per davant del seus companys del marca, el Porsche#17. Els segueixen el Audi #8 a gairebé 2 segons, a 4 i 5 estan els Toyota, mentre que els líders del campionat, l’Audi #7 està a 6.2 segons.

Pel que fa a LMP2, continua el domini del KCMG que ha estat mig segon més ràpid que els Extreme Speed. Un KCMG que incorpora com a pilot aquesta setmana a Nicolas Lapierre.

Pel que fa als GTE Pro, domini de l’equip AF Corse sobre el Porsche Team Manthey. En primer lloc del GTE Am, ha finalitzat el actor que corre amb un Porsche, Patrick Dempsey.

En la segona sessió, les condicions de la pista –més fredes, no han permès millorar el temps dels primers lliures. Tot i això, El Porsche #17 ha estat el més ràpid dues dècimes per davant de del Audi #8, i 8 dècimes per davant del Porsche #18. A un segon i mig ha acabat el Audi #7, seguit dels Toyota.

En LMP2, millor temps pel G-Drive #26 que ha acabat mig segon per davant el KCMG i 1.6 segons més ràpid que el Signatech Alpine. Pel que fa als GTE Pro, el Porsche Team Manthey #92 ha superat al AF Corse #71, mentre que el SMP Racing #72 ha estat el més ràpid de la categoria Am.