Norman Nato s’ha emportat la pole al circuit de Silverstone, però està sota investigació. El francès de Racing Engineering sortirà 1r per davant de Pierre Gasly i Nicolas Latifi.

Gasly repetia la seva posició als Lliures i liderava la sessió després del primer intent de tots els pilots. No obstant, fins a 11 pilots estaven dins el mateix segons i l’éxit no estava assegurat pel francès. Nato, en 2a posició a menys de 3 dècimes, era qui més s’apropava al seu compatriota, mentre que Sirotkin, Giovinazzi, King, Rowland Marciello, Markelov, Evans i Latifi completaven el top 10.

Lynn, que es queixava d’algun problema al xassis, era el primer en intentar millorar la seva 15a posició, però el seu temps no li permetia ficar-se a les 10 primeres posicions. Latifi escalava fins la 2a posició al seu segon intent, mentre Evans pujava a la 5a i Pic a la 8a. Nato es col·locava 1r, traient-li 3 dècimes i mitja a Gasly, però era investigat per haver marcat el tems sota la bandera vermella provocada pel cotxe de Rowland, que es quedava tirat a pista.

Els pilots tornaven a pista amb poc menys de 5 minuts pel final. Marciello pujava a la 4a posició, mentre Gasly millorava el seu temps en 1 dècima sense poder superar Nato, que s’emportava la pole. Latifi completava el top 3 per davant de Marciello, Sirotkin, Giovinazzi, Evans, King, Pic i Rowland.