La pretemporada 2015 de MotoGP s’acosta i els pilots ja es marquen els objectius per una nova temporada. El millor debutant de la categoria reina al 2014, Pol Espargaró, ho té molt clar i vol millorar el sisè lloc de la temporada passada, però reconeix que no serà gens fàcil.

El pilot de l’equip Yamaha Tech 3 debutava la temporada passada amb molt bones sensacions després de guanyar la categoria de Moto2. Espargaró arribava a MotoGP amb les idees clares i sabia que en aquesta primera temporada necessitaria un temps d’adaptació. Tanmateix, el pilot de Granollers ha anat més enllà i va poder batre a pilots destacats com Andrea Ianonne, Stefan Bradl o al seu propi germà, Aleix Espargaró.

Aquesta temporada vol donar una passa més i vol millorar els resultats del 2014, fixant-se com a objectiu quedar entre els cinc primers a la classificació general. “El nostre objectiu és millorar el que vam fer l’any passat, però no serà gens fàcil perquè l’any passat vam estar entre els cinc primers en algunes curses i vam acabar en la sisena posició de la general. Va ser un bon resultat i serà complicat millorar-lo, però per això estem”, va dir en Pol a las GSeries que es van disputar a Andorra.

A falta de poques setmanes perquè comenci la pretemporada, el petit dels Espargaró valora positivament les millores que ha fet l’equip Yamaha Tech 3 i ha tranquil·litzat als seus seguidors sobre el seu estat físic. “A Valencia vam provar un nou sistema electrònic i estic molt content amb això perquè hem millorat una mica en aquest apartat. Això significa un petit pas que ens ajudarà a millorar més de cara al futur. Personalment, vaig tindre problemes amb el peu per la lesió de l’any passat, però ara està tot perfecte”, comentava.