El millor del dia inaugural va ser Nicolo Bulega (Sky Racing Team VR46). Els temps del matí es van mantenir i en la FP2, la majoria de pilots no van abaixar els seus cronos. El registre més ràpid del dia va ser de 2:09.577.

Durant tot el dia, el seu company Andrea Migno (Sky Racing Team VR46) el va acompanyar en pista. Tercer en l’acumulat ser Romano Fenati (Marinelli Rivacold Snipers) que sempre és bo en aigua i va dominar la sessió vespertina.

El segon millor temps de la tarda i el quart millor del dia va ser per Niccolò Antonelli (Red Bull KTM Ajo). A més, després d’aconseguir el seu millor registre, es va sortir de pista.

Joan Mir (Leopard Racing) no va tenir bones sensacions durant el dia. El líder del campionat va patir problemes de falta de grip en el tren posterior, va rodar en posicions endarrerides tot el dia inclós va arribar a caure al final de l’FP2.

La pluja es va aturar, però l’asfalt es va mantenir mullat durant tota la sessió. Bo Bendsneyder (Red Bull KTM Ajo) i Adam Norrodin (SIC Racing Team) van caure en dues ocasions.

La resta de caigudes de la sessió les van protagonitzar, John McPhee (British Talent Team), Tatsuki Suzuki (SIC 58 Squadra Corse) i un incident espectacular de Juanfran Guevara (RBA BOE Racing).