Juncos Racing ha anunciat avui la incorporació de Spencer Pigot al seu equip de IndyCar Series per a la edició 101 de les 500 milles d’Indianapolis que es disputaran en el Indianapolis Motor Speedway.

El pilot de 23 anys tindrà l’honor de ser el primer pilot de l’equip Juncos Racing en el salt del equip a la IndyCar Series. Pigot rodarà amb el cotxe número 11 Chevrolet. La relació entre Pigot i l’equip de Indiana porten un llarg historial de relació conjuntes, el 2014 i el 2015 ja va pilotar per l’equip en la Pro Mazda i la Indy Lights on va aconseguir els dos campionats.

Tot i això, Spencer Pigot, actualment està competint a la IndyCar amb l’equip Ed Carpenter Racing en les rondes no ovals, per tant l’acord li va perfecte a Pigot que competirà per segona vegada les 500 milles d’Indianapolis.

Pigot és una nova estrella americana emergent, qui ha estat superant clarament al seu company d’equip a ECR, JR Hildebrand però la seva competitivitat a la Indy 500 és qüestionable degut a la seva poca experiència en ovals a la categoria reina americana.