Pierre Gasly es fa amb la Pole en l’última Qualy de la temporada, al circuit de Yas Marina. El pilot francès de Prema va plantejar una estratègia per sortir a pista sense trànsit i va aconseguir fer una gran volta. Sirotkin s’adjudica la segona posició i Markelov es col·loca tercer al caure la bandera a quadres.

 

Amb 24.5 graus de temperatura ambient i 26.9 a la pista, començava la sessió de classificació del darrer cap de setmana de la temporada de GP2. Lynn era el primer a sortir a pista i, una vegada que tots els pilots ja havien completat la seva volta, el mateix Lynn era qui s’adjudicava el millor temps.

Als 10 minuts, Sirotkin, Giovinazzi i Matsushita eren els únics a baixar de l’1:49.000 aleshores. Tot i així, Cecotto també aconseguia superar la barrera per col·locar-se en quarta posició amb un 1:48.976.

Mentre Giovinazzi patia una petita sortida de pista sense conseqüències en el penúltim revolt del circuit, el seu company i màxim rival, Pierre Gasly, sortia per primera vegada a la pista.

Passat l’equador, els únics pilots en pista eren Delétraz, qui debutaba en la categoria aquest mateix cap de setmana, i Gasly, que marcava el millor primer, segon i tercer sector, adjudicant-se una volta magnífica. El francès, que ja havia estat el més ràpid en la sessió d’entrenaments lliures d’aquest matí, completava una volta baixant el temps del seu company d’equip per poc més d’un segon. Gasly, a falta de 12 minuts per al final, s’adjudicava la pole provisionalment amb un temps d’1:47.476.

Amb 8 minuts per a què el crono es posés a zero, tots els pilots tornaven a sortir a pista per fer els seus últims intents amb gomes noves. Gasly liderava la taula de temps per davant de Sirotkin, Giovonazzi, Matsushita, Cecotto, Markelov, Latifi, Marciello, Rowland i Nato que tancava el Top 10.

Rowland escalava fins al tercer lloc mentre Sirotkin venia calcant els temps de Gasly, però la seva volta es va quedar a 3 dècimes de la del francès, de manera que el rus seguia en la segona posició. D’altra banda, Matsushita també completava una molt bona volta, desplaçant a Rowland fins a la quarta posició.

Amb la bandera a quadres, les posicions no van canviar en excés, ja que Gasly casi no va tenir competència perquè Sirotkin no el va poder atrapar. Markelov es col·locava en tercera posició, per davant Matsushita, Rowland i Giovinazzi, que queia fins a la sisena posició. Nato, Marciello, Lynn i Evans completaven el Top 10 a Abu Dhabi.