Fa uns dies McLaren va anunciar el fixatge de Kevin Magnussen per l’any que ve, que provocava la sortida de Sergio Perez del equip britànic. Avui el cap d’equip, Martin Whitmarsh ha declarat està en necociacions amb Force India perquè l’equip indi li doni un dels volants al pilot mexicà a canvi de grans descomtes en tecnologia. 

Sergio Perez, actual pilot de McLaren, ha vist com aquesta setmana es feia oficial la seva despedida de l’equip de Woking, per culpa del nou fixatge de Kevin Magnussen. Aquesta situació ha deixat al mexicà al ‘atur’ per l’any vinent, però els integrants del seu actual equip no estàn disposats a deixar al ‘Checo’ sense seient al 2014.

Per això aquesta setmana Martin Whitmarsh, cap d’equip de McLaren, ha dit en les següents declaracions que Sergio Perez podria estar a punt de fitxar per Force India, gràcies a les negociacions que ell mateix a mantingut amb l’equip indi: “Sí, he parlat amb Force India tres vegades aquesta setmana sobre el seient per a Sergio, i nosaltres els hem ofert tecnologia amb elevats descomptes per al proper any si l’agafen, així que li he dit a Perez que estem intentant ajudar-lo. Crec que francament està bastant a prop d’obtenir un seient allà pel que entenc, encara que estic segur que està parlant amb la resta d’equips també”.

El britànic també comentava això respecte les declaracions del seu pilot, en les quals és queixava de la tardança en la que l’equip anunciat la decisió: “No hi ha seients lliures a Ferrari, però tampoc hi havia la possibilitat d’ocupar-hi abans, no ni ha a Red Bull, ni a Mercedes. Havia un seient disponible a Lotus i encara ho està, ho havia a Williams, a Sauber, a Force India, Caterham i Marussia, així que no hi ha seients que hagues estat en disposició d’ocupar en el moment en què vaig parlar amb ell. Així que és tard, però hi ha una oportunitat i li he dit que l’ajudarem i donarem suport, i això vol dir que si podem ajudar amb tecnologia o el que sigui, ho farem. Perquè m’agrada i no és bonic quan has de parlar amb un pilot jove i dir-li que el seu lloc serà probablement ocupat per un altre el proper any.”

Per finalitzar també afegit: “Sospito que pilotarà a la Formula 1 en el futur, i vull donar-li suport perquè hi corri. S’ho mereix, és prou bo per estar en aquesta disciplina. No criticaré al Sergio de cap manera, i farem servir qualsevol influència que tinguem perquè estigui en un altre equip”.

Així doncs caldrá estar atents perquè podria ser que l’acord entre Sergio Perez i Force India és tanqui en els propers dies. En cas de fer-se oficial, FormulaRapida.net els hi fará saber rápidament.