Force India ha confirmat que Sergio Pérez continuarà competint per a l’equip en 2018. La renovació del contracte implica que l’equip de Silverstone comptarà amb els mateixos dos pilots la temporada que ve, amb Pérez compartint equip amb Esteban Ocon.

“Quedar-me a Sàhara Force India ha estat sempre la meva prioritat”, ha dit Pérez, pilot de l’equip des de 2014. “És un equip que m’ha permès mostrar el meu talent com a pilot i em sento molt feliç aquí. Estic orgullós de tot el que ja hem aconseguit junts i crec que el millor està per arribar. “

Force India són els favorits per quedar quarts en el mundial de constructors aquesta temporada, i Pérez ocupa el setè lloc en la classificació de pilots, amb tan sols els homes dels tres equips capdavanters per davant d’ell.

“L’equip ha fet un treball increïble desenvolupant el cotxe i consolidant-se com el quart millor a la Fórmula 1,” ha afegit Pérez. “Al final ha estat una decisió fàcil la de continuar el nostre viatge junts.”

Sobre la renovació del mexicà per un any més, Vijay Mallya, propietari i cap de l’equip, ha comentat:

Sergio ha assumit un paper important en el nostre èxit durant els últims anys. Des que es va unir a nosaltres en 2014, ha madurat per esdevenir un dels pilots més ràpids i consistents de la graella.”

“El seu palmarès el reflecteix com el pilot més exitós de la història de Force India amb quatre podis. Al costat d’Esteban, mantenir Sergio ens dóna estabilitat de cara a la propera temporada i una de les més emocionants parelles de pilots de la graella.”